Wandelcoaching

Regelmatig verzorg ik coach trajecten al wandelend in de natuur. Vooral als mensen veel stress ervaren of in een burn-out zitten wordt deze manier van coachen als heel prettig ervaren. We wandelen lekker buiten in de natuur en dat is goed voor lichaam en geest. Het is bewezen dat je na een flinke wandeling minder piekert en je hoofd kan weer beter ordenen. Alleen al wandelen in de natuur heeft het effect dat je vanzelf naar binnen gaat en gaat voelen wat voor jou belangrijk is.

Na een wandeltraject met mij:

  • Ervaar je rust in je hoofd
  • Ervaar je rust in je lichaam
  • Ben je bewust van jouw patronen en weet je hoe je hiermee om kunt gaan
  • Voel je weer je eigen grenzen waardoor je beter voor jezelf zorgt
  • Kun je het dagelijks leven weer aan zoals jij dat graag wilt

Wil je een wandeltraject neem dan gerust contact met me op.

Gratis intakegesprek

Je wilt een ervaren coach waar het mee klikt, die jou echt verder helpt en die op korte termijn beschikbaar is.

Klikt het tussen ons? We komen er achter in een vrijblijvend coachgesprek.

Ik vertel je in de eerste sessie hoeveel sessies ik denk dat we nodig hebben. Zo heb je meteen helderheid over het traject.

Maak vrijblijvend een afspraak

Tijdens de afspraken met Irma wandelden we door het bos, wat het voor mij gemakkelijker maakte om te praten. De oefeningen die we daarbij deden en het visualiseren en vóelen van grenzen, hebben me enorm geholpen om op tijd te voelen en aan te geven dat iets niet ok is, of te veel is.
Irma heeft me geholpen om een dieper inzicht te krijgen in de patronen en ervaringen die ik met me mee heb genomen. Tegelijkertijd heeft ze me geholpen om hier eens op een andere manier naar te kijken en om zaken anders aan te pakken. Patronen te doorbreken of om te buigen, waardoor ik sterker sta en tegelijkertijd meer ontspannen kan zijn, zowel op m’n werk als thuis.

Liesbeth, 42

officemanager

In de afgelopen maanden heb ik met hulp van Irma stappen kunnen maken richting meer rust en ruimte in mijn hoofd en lijf. Ik kijk dan ook met een positief gevoel terug op mijn traject. Ik sta nu namelijk op een punt waarop ik weer na kan denken over de vervolgstappen op werkvlak. Ze heeft mij een veilige setting geboden waarin ik mijn verhaal heb kunnen doen. We hebben gekeken naar mijn blauwdruk, mijn kwaliteiten, ontwikkelpunten en mijn keuzes op werkgebied. Irma weet in een goede balans in de gesprekken aan te brengen tussen luisteren en waar nodig (kritisch) doorvragen of oefeningen doen waarbij er belangrijke thema’s naar boven komen. Kortom ze daagt je uit tot persoonlijke ontwikkeling, maar biedt ook een veilige haven wanneer nodig. Ik wil je erg bedanken!

Amber, 36

communicatieadviseur

Leg contact

5 + 11 =

Tarieven

Particulier

Therapie 105 euro incl. BTW voor 60 min*
Relatietherapie 150 euro incl. BTW voor 75 min
Wandel coaching 150 euro excl. BTW voor 60 min (bij afname van een traject van 6 wandelingen of meer 10% korting)

* individuele psychodynamische therapie kan worden vergoed uit het aanvullende pakket van ziektekostenverzekeraars. Vergoeding komt niet ten laste van het eigen risico.

Zakelijk

Zakelijke trajecten op basis van offerte.

Kluitman Coaching

Ik ben als coach werkzaam in de regio Arnhem, Zevenaar en Doetinchem.

Pittelderstraat 1a
6942 RS Didam

De praktijk is goed te bereiken via station Didam. Hiervandaan loop je in 1 minuut naar de Pittelderstraat 1a.
Kom je met de auto? In en rond de Pittelderstraat is er genoeg ruimte om te parkeren – gratis.

Bankrekening: NL45 RABO 0310601975
BTW-nummer: NL001860948B46
KVK-nummer: 65981618

Aangesloten bij

VBAG en RBCZ

RBCZ

Volg me